Új film uralkodik a mozikban

A rossz szomszédok lenyomták a szuperhőst

A Seth Rogen és Zac Efron főszereplésével készült Rossz szomszédság című film letaszította A csodálatos pókember 2.-t az észak-amerikai mozikban a kasszasikerlista éléről.

2014.05.11 19:29MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A vígjátékra 51,1 millió dollár (11,3 milliárd forint) értékben váltottak jegyet bemutatása hétvégéjén. Az egy héttel korábban kimagaslóan jól debütáló, A csodálatos pókember 2. pedig 37,2 millió dollárt hozott ezen a hétvégén, messze megelőzve a harmadik helyre kerülő, A csajok bosszúja című komédiát.

A Cameron Diaz - Leslie Man főszereplésével készült filmre csak 9,3 millió dollárért váltottak jegyet a mozikban. A kasszasikerlista negyedik helyén a Heaven is for Real című film 7 millió dollárral, az ötödiken az Amerika kapitány: A tél katonája című szuperhősfilm 5,7 millió dollárral áll a stúdiók becslései szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.