Tévés művelődés a neten

Elindult az első internetes Kultúrális és Művészeti Televízió!

Az eddig Internetes fejlesztéssel és online marketinggel foglalkozó Netvezér Kft. 2008. január 6-án elindította az egyelőre Interneten elérhető Kulturális és Művészeti Televíziót (www.kulturalis.tv).

2008.01.08 14:27ma.hu

Az új, internetes tévécsatorna egy tátongó rést kíván betölteni a magyar kulturális életben. A kulturalis.tv olyan online televíziós csatorna, amely fő célkitűzése, hogy médianyilvánosságot biztosítson a magyar művészeti és kulturális élet szereplői számára, az Internet adta lehetőségek kiaknázásával.

A Kulturális és Művészeti Televízió céljai az alábbiak: · Médianyilvánosságot, különböző bemutatkozási és megjelenési lehetőségeket biztosítani az európai, ezen belül kiemelten a magyar (beleértve a határon túli magyar) művészeti és kulturális élet szereplői számára.

Saját gyártású kulturális témájú műsorok (színházi és koncertközvetítések, könyvbemutatók, képzőművészeti és népművészeti hagyományőrző tevékenységek bemutatása, közművelődési célú oktatófilmek, stb.) készítése, és minden lehetséges módon történő terjesztése.

A kultúra és művészet a társadalom minél szélesebb rétegeihez történő eljuttatása Céljaink között szerepel önálló tematikus csatornaként megjelenni a kábelhálózatban, illetve a 2012 után valószínűsíthető digitális átállás után önálló digitális földfelszíni sugárzású csatornává válni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.