Már jobban van a művésznő

Psota Irén elhagyhatta a kórházat

Elhagyhatta a kórházat hétfőn Psota Irén, aki még március 22-én került súlyos akut keringési betegség következtében a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe.

2014.04.07 13:46MTI
freedigitalphotos.net

Az egészségügyi intézmény összegzése szerint az azonnali orvosi beavatkozásnak és az azt követő kezelésnek köszönhetően a kétszeres Kossuth-díjas művész felépült, további rehabilitációs kezelésre azonban szüksége lesz.

"A művésznő általunk szeretné megköszönni azt a szeretet és törődést, amit rajongó közönsége kórházi tartózkodása alatt kinyilvánított" - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.