Előzetes regisztráció nélkül

Kezdhetik a sorba állást a Seuso-kincsekre kíváncsiak (ingyen lehet megnézni őket)

A hét minden napján, előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők a Seuso-kincseket az Országházban március 29-től.

2014.03.28 12:53MTI
Forrás: MTI

Az ókori római eredetű, páratlan Seuso-kincs hét darabját bemutató kiállítás minden nap 9 és 17 óra között látogatható, az érdeklődők az Alkotmány utca felől közelíthetik meg a tárlatot.

A sajtószolgálat felhívja a látogatók figyelmét, hogy a kiállítás nem része az Országház turisztikai célú látogatási útvonalának.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Magyarország visszaszerezte és hazaszállította a felbecsülhetetlen értékű kincslelet hét darabját, amelyek szombattól tekinthetők meg az Országházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.