Március 15.

Ünnepi nyílt nap lesz az Országházban

Nyílt lesz az Országházban a nemzeti ünnep alkalmából szombaton, az érdeklődők megtekinthetik a Díszlépcsőházat, a Kupolacsarnokot, valamint a Szent Koronát.

2014.03.12 10:19MTI
freedigitalphotos.net

Az Országgyűlés Hivatalának közlemény szerint a programra előzetes regisztráció nem szükséges, a belépés mindenki számára ingyenes. A látogatók a Balassi Bálint utca felől közelíthetik meg az épületet.

A Parlament épületébe kizárólag előzetes biztonsági átvizsgálás után lehet belépni. A nyílt nap 10-től 15 óráig tart. Az Országgyűlés Hivatala jelezte: a nagy érdeklődés miatt sorban állás várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.