Mindenféle különleges képessége van a fiatalnak

"Szupergyerekről" készített tévésorozatot a Gravitáció rendezője

Természetfeletti képességekkel megáldott lányról készített tévésorozatot a Gravitáció Oscar-díjas rendezője, Alfonso Cuarón.

2014.03.10 13:36MTI
freedigitalphotos.net

A mexikói filmes még az űrthriller hosszadalmas munkálatai közben határozta el, hogy ritka kirándulást tesz a televízióba, mert mint mondta: nem győzte kivárni, amíg a film különleges vizuális effektusai elkészültek.

A Believe című tévészéria ötletével megkereste J. J. Abramst is, a következő Star Wars-film rendezőjét, a Bad Robot produkciós cég főnökét, akit több mint húsz éve ismert meg, és aki nagyon szeretett volna együtt dolgozni vele. Így lett Abrams az NBC számára forgatott televíziós sci-fi több epizódjának executive producere.

A Believe főhőse a tízéves Bo (Johnny Sequoyah), aki számos szuperképességgel született: képes a levegőben lebegni, tárgyakat mozgat az akaraterejével és előre látja a jövőt. Akadnak azonban, akik maguknak szeretnék a szupergyereket, hogy uralmuk alá hajthassák az egész Földet. Bo viszont segítőtársra talál egy halálsorról szökött férfiben, akit ártatlanul ítéltek el.

A sorozat első, pilot epizódját Cuarón rendezésében vasárnap láthatják az amerikai nézők. Cuarón Gravitáció című filmje a minap nyerte el az amerikai filmakadémia hét Oscar-díját. A rendezői Oscart először kapta meg latin-amerikai filmes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.