Az Emmi pályázata

1,2 milliárd forintra pályázhatnak színházak és táncegyüttesek

Az idén meghirdetett működési pályázaton több mint 1,2 milliárd forint áll rendelkezésre a magyarországi független színházak és táncegyüttesek részére, valamint a szabadtéri és nemzetiségi színházak működésének támogatására az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán.

2014.02.28 13:41MTI
freedigitalphotos.net

A működési pályázat 1,23 milliárd forintos keretösszegére azon magyarországi színházak és táncegyüttesek, szabadtéri és nemzetiségi színházak, ernyő- és produkciós szervezetek, illetve befogadó színházak és produkciós házak pályázhatnak, amelyeket az Előadó-művészeti Iroda hatósági nyilvántartásba vett, és nem rendelkeznek kiemelt vagy nemzeti minősítéssel - közölte a minisztérium pénteken az MTI-vel.

A tárca az előadó-művészeti törvényben rögzített kötelezettsége szerint hirdette meg a pályázatot, amelynek lebonyolítója a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága. A pályázati kiírás kormány honlapján érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.