Ingyenes vetítések Budán!

Két ideiglenes kertmozi nyílik!

Szépkilátás cukrászda és XII. Kerületi Művelődési Központ. Ebben a hónapban két ideiglenes kertmoziban is lehetősége van filmet nézni annak, aki ellátogat Budára, a Svábhegyre, a Szamos Marcipán Szépkilátás cukrászdájába, illetve a Csörsz utcába, a XII. Kerületi Művelődési Központba.

2008.08.05 16:00ma.hu
A Csodálatos Júlia zárja a vetítéseket

A Kertmozi a Svábhegyen a Szamos Marcipán Szépkilátás cukrászdája és a Jókai Klub közös szervezésében valósul meg, és már június közepe óta tart. A remélhetőleg kellemes nyári estéken augusztusban magyar filmeket vetítenek: 

augusztus 7-én a Magyar vándort, 14-én a Szambát, 21-én a Moszkva teret , 28-án pedig az Egy szoknya, egy nadrág-remake-et. 

A vetítések minden csütörtökön este 8-kor kezdődnek, és ingyenesek. 

A Mozikert a XII. Kerületi Művelődési Központ ingyenes szabadtéri rendezvénye. Itt kivételesen nem a falakon belül, hanem azokon kívül mozizhatunk.

A vetítések szerdánként zajlanak, és minden alkalommal 20.30-kor kezdődnek. 

Augusztus 6-án az Állítsátok meg Terézanyut! című romantikus filmet tűzik műsorra, augusztus 13-án jön a Veszedelmes viszonyok, 20-án pedig Keleti Mártontól a Butaságom története

A nemzeti ünnep után, 27-én a Csodálatos Júlia van soron, és ezzel zárul is a szabadtéri vetítések sora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.