Tavaly hunyt el a venezuelai elnök

Romantikus politikai musical készül Hugo Chávezről

Romantikus politikai musical készül Fehéroroszországban a tavaly elhunyt venezuelai elnökről.Az In memoriam Hugo Chávez című, spanyol nyelvű darabhoz a venezuelai Gerardo Estrada írta a zenét, aki országa minszki nagykövetségén dolgozik és egyébként képzett zenész.

2014.01.15 00:30MTI

Minszki híradások szerint ez lesz az első spanyol nyelvű darab a minszki Fehérorosz Állami Zenés Színházban. A venezuelai művészekkel együttműködésben készülő mű premierjét nyárra tervezik, majd a produkciót a venezuelai fővárosban, Caracasban is bemutatják.

Hugo Chávez, aki 14 éven irányította a kőolajban gazdag dél-amerikai országot, tavaly márciusban hunyt el rákbetegségben. Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő egyébként Hugo Chávez barátja volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.