And the Oscar goes to...

Hamarosan Oscar-díj átadó!

Remeghetnek a női lábak; a jelöltek sorát egy igazi szépfiú, Chris Hemsworth jelenti be január 16-án Los Angelesben.

2014.01.10 20:55MTI

A Thor és más nagysikerű filmek szereplőjének Chryl Boone Isaacs, az amerikai filmakadémia elnöke lesz a segítségére a Beverly Hills-i ceremónián.

A filmakadémia pénteki tájékoztatása szerint a jelölteket Los Angeles-i idő szerint hajnali 5 óra 38 perckor jelentik be.

A 86. Oscar-díjátadó gálát március 2-án tartják Los Angelesben, az esemény házigazdája Ellen DeGeneres televíziós személyiség lesz.

Idén Szász János filmjének, A nagy füzet című alkotásnak is esélye van arra, hogy bekerüljön a jelöltek közé, a Kristóf Ágota művéből forgatott dráma ugyanis szerepel azon filmek kilencesre szűkített listáján, amelyből kiválasztják a legjobb idegen nyelvű film kategóriájának öt jelöltjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.