Hol mész, Sherlock?

Saját, vér szerinti szüleivel szerepel a sorozatban Sherlock Holmes

Benedict Cumberbatch, a Sherlock című népszerű brit krimisorozat főszereplője saját szüleivel állt kamerák elé. Nem fogják elhinni, milyen szerepeket kapott a trió.

2014.01.02 15:05MTI

"Nagyon idegőrlő munka volt, hiszen ők is színészek, és fantasztikusan játszanak" - mondta el Cumberbatch, aki "nagyon büszke" volt szüleire.

Szerda este vetítették a brit BBC-sorozat harmadik évadának legújabb, első epizódját. A filmsorozatban Sherlock Holmes a mai Londonban derít fel bűnügyeket. Cumberbatch szülei, Timothy Carlton és Wanda Ventham az epizódban a nyomozó szüleit játszották.

A sorozat rajongóit régóta - a második évad két évvel ezelőtti befejezése óta - kínozta a kíváncsiság, hogyan élhette túl Sherlock a második évad végét, amikor egy londoni épület tetejéről ugrott a mélybe.

Az új epizód The Times című magazintól és a rajongóktól is vegyes kritikát kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.