Újra beadja pályázatát

Eszenyi Enikő: "van hiteles elképzelésem a Vígszínház jövőjéről"

A Vígszínház vezetői pályázatát eredménytelenné nyilvánította csütörtöki zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A posztra új pályázatot írnak ki.

2013.09.26 19:16ma.hu

A Vígszínház és a Budapesti Operettszínház vezetői pályázatát egyaránt eredménytelenné nyilvánította csütörtöki zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Mindkét posztra új pályázatot írnak ki.


Eszenyi Enikő közleménye

"Tisztelt Közönség, kedves Barátaink!

A Fővárosi Közgyűlés a mai napon a Vígszínház igazgatására kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánította, és új pályázatot fog kiírni.

Tudomásul veszem a Közgyűlés döntését. A társulat, a szakmai közvélemény és az Önök bizalma arra kötelez, hogy újra pályázzak. Úgy érzem, van hiteles elképzelésem a Vígszínház jövőjéről.

Eszenyi Enikő
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.