Óbudai Nyár 2008

Ókori erotika, Szalai Éva és Rap, revü, Rómeó Óbudán

Nagy sikerrel folyik az Óbudai nyár rendezvénysorozat, melynek soron következő, hétvégi programkínálata is tengernyi kulturális élményt kínál: lesz filmvetítés, erotikus komédia az ókorból, koncertek és Stand up Comedy.

2008.07.17 18:45ma.hu

Az idei év újdonsága, péntek esténként a Zichy Kastélyban a KoncArt ingyenes rendezvénysorozat, ahol a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Stand up Comedy műfajában jeleskedő művészek előadásait közkedvelt magyar zenekarok koncertjei követik. Július 18-án, pénteken, 18 órakor a Dumaszínházban Dombóvári László szórakoztatja majd a közönséget majd a Stenk, utána pedig Kaukázus zenekar zenél. 

A Fő téri esték – szintén ingyenes- programsorozat keretein belül július 19-én a Stúdió 11 és Váczi Eszter legújabb közös műsorát láthatják majd az érdeklődők: egy igazán különleges válogatást adnak majd elő kedvenceikből. Kellemes mozizást kínál a KertMozi, ahol vasárnap, azaz július 20-án este 9 –kor a Rap, revü, Rómeó című filmet vetítik. Belépőt itt sem kell fizetni. Az Aquincumi Múzeum izgalmas helyszíne egy különleges erotikus komédiának: július 18-, 19-, 25-, és 26-án Arisztophanész Lüszisztraté című darabját láthatják a színházrajongók.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.