Szeptember 19-22.

Antré Fesztivál a tehetségek felkutatására - most először

Legelső alkalommal rendezik meg szeptember 19. és 22. között az Antré Fesztivált, amelynek célja új tehetségek felkutatása.

2013.09.09 14:16MTI

Mintegy kétszázan mutatkoznak be az Antré 1.0 keretében a közönség, valamint a zsűri előtt.

Az egyes produkciókat 60-70 fős szakmai zsűri értékeli - mondta el Lőrinczy György ügyvezető, a Hátsó Kapu elnevezésű Dohány utcai kulturális helyszínt üzemeltető Városi Színház Nonprofit Kft. hétfői sajtótájékoztatóján. A felhívásra több mint kétszáznyolcvanan jelentkeztek a fővárosból és más településekről.

A produkciók igencsak széles skálán mozognak: tűz performance, színház, kortárs tánc, flamenco, hastánc, világzene, megzenésített vers, orientális tánc, népzene, performance, irodalmi est, komolyzene - minden, ami színpadon, klubban előadható, a zsűri elé kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.