Kitesznek magukért a szervezők

Könnyed nyáresti koncertet ígér a Voices

Könnyed nyáresti koncertet ígérnek szombatra a győri Széchenyi térre a Plácido Domingo által alapított Operalia énekverseny sztárjait felvonultató Voices of 2013 szervezői.

2013.08.29 13:07MTI

A csütörtöki győri sajtótájékoztatón jelen volt a gála két sztárja, Tracy Cox amerikai szopránénekes, az Operalia egyik idei győztese, valamint a 2009-es verseny fődíjasa, Julia Novikova Németországban élő orosz szoprán.

Andreas Magony, a rendezvény egyik ötletgazdája az MTI kérdésére elmondta: populáris, pörgős, kellemes dallamokkal teli, mintegy másfél órás műsort állítottak össze az athéni és a katari filharmonikus zenekart is irányító Mihalisz Ekonomu karmesterrel. A program gerincét olasz művek adják, benne a kétszáz éve született Giuseppe Verdi munkái, de lesznek Puccini-, Gounod- és Mozart-szerzemények is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.