Augusztus 20.

Dzsesszkoncertekkel vár mindenkit a Művészetek Palotája

Kedden, a nemzeti ünnepen délutántól éjszakáig dzsesszkoncertek hallhatók a Művészetek Palotájában a Zászlótérben és az Üvegteremben, valamint a ház előtt épített szabadtéri színpadnál is.

2013.08.17 08:51MTI

A tűzijáték után olyan dzsesszmuzsika szól, amelyre akár táncolni is lehet. A Üvegteremben Balázs József kvintettje indítja az ünnepi programot, a formáció zongorista névadója mellett Zana Zoltán (tenorszaxofon), Koós-Hutás Áron (trombita), Lakatos Pecek Krisztián (bőgő) és Balázs Elemér (dob) lép pódiumra - mondta el az MTI-nek Bércesi Barbara, a Művészetek Palotája dzsesszeseményeinek szerkesztője.

Hozzátette: őket a Zászlótérben a Cseke Gábor Trió követi (Cseke Gábor - zongora, Oláh Péter - bőgő, Jeszenszky György - dob), vendégük Vörös Nikolett énekes lesz. A szegedi Storyville Jazz Band a szabadtéri színpadon mutatkozik be a neves hegedűssel, Frankie Látóval. A tűzijáték előtt és után a színpadot Szalóky Béla vezetésével a Police Big Band foglalja el, az együttes olyan darabokat játszik, amelyre táncolhat a közönség, a mulatság egészen éjjel 11 óráig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.