Johnny Depp nagyon visszacsúszott

A Gru 2 című animáció legyőzte a Nagyfiúkat

Legyőzte a nézőkért vívott harcban a Gru 2 című animáció az Adam Sandler és Salma Hayek főszereplésével forgatott Nagyfiúk 2-t az észak-amerikai mozikasszáknál.

2013.07.15 05:30MTI

A Gru 2-re második hétvégéjén 44,8 millió dollárért (10 milliárd forintért) váltottak jegyet a kanadai és egyesült államokbeli nézők, így a 42,5 millió dollárt hozó Nagyfiúk 2 alulmaradt a versenyben. Ez utóbbi bevétele nagyjából megfelelt a szakmai várakozásoknak, a jóslatok alsó határán teljesített viszont a hét másik premierfilmje, a Tűzgyűrű című háromdimenziós sci-fi, amelyre 38,3 millió dollárért váltottak jegyet a nézők forgalmazásának első hétvégéjén.

A magyar mozikban is forgalmazott Gru 2 összbevétele vasárnapig elérte a 472 millió dollárt.

A hétvégi észak-amerikai boxofficelista képzeletbeli dobogójának negyedik helyén a Női szervek című, Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével készült zsarukomédia végzett, 14 millió dollárra süllyedt bevétellel.

Johnny Depp nagy költségvetésű westernje, A magányos lovas, amely a múlt héten debütált - a második helyen - az észak-amerikai mozikban, az ötödik helyre csúszott vissza ezen a hétvégén, de még így is 11,1 millió dollárt hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.