Magyar-olasz kulturális évad

Firenzében mutatkozik be a Hagyományok Háza

Nagyszabású zenés-táncos rendezvénnyel mutatkozik be Firenzében a hét végén a Hagyományok Háza a magyar-olasz kulturális évad keretében.

2013.05.04 03:26MTI

A kétnapos rendezvény kiváló alkalom a Hagyományok Háza célkitűzéseinek és munkájának, a magyar táncházmozgalom értékeinek élő programokon keresztüli bemutatására - közölte az MTI-vel pénteken a Külügyminisztérium. Az eseménysorozat vasárnap 21 órakor népzenei koncerttel zárul az Auditorium al Duomo kongresszusi központban, az Andrzej Tomaszewski amfiteátrumban (előadóteremben). A rendezvény a toszkán főváros önkormányzata, az UNESCO firenzei irodája, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külügyminisztérium támogatásával valósul meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.