Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Szakcsi Lakatos Béla Horgas Eszterrel és Vukán Györggyel ad koncertet

Július 6-án, vasárnap a hazai zenei élet nagyjai lépnek fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ezen az estén a neves művészek Gerswin legnépszerűbb műveit adják elő két részben.

2008.07.01 10:10ma.hu

Az előadás nem csak a fülnek, de a szemnek is különleges élményt ígér. A zene és a tánc együttes ereje, Gershwin muzsikáján keresztül igazi csemege lesz. A nyár esti koncert Gershwin legnépszerűbb műveiből ígér felejthetetlen élményt. 

A kék rapszódia, az Egy amerikai Párizsban, a Summertime, a Porgy és Bess, a For you, for me, az Embraceable you, a zongoraverseny… ismerős dallamai ezen az estén egy dramatikus, szenvedélyes történetté állnak össze. Az előadás érdekessége az, hogy a két előadóművész, akik már lassan egy évtizede álmodnak pódiumra eredeti dolgokat – élőben játsszák a művet a színpadon, egy térben a táncosokkal. 

Nem mindennapi élményre számíthat a hallgatóság! Közreműködők: Horgas Eszter – fuvolák, Vukán György – zongora, Szakcsi-Lakatos Béla – zongora, Fekete-Kovács Kornél – trombita, Hárs Viktor – basszusgitár, Kovács Tamás – ütőhangszerek, Mohai Tamás – dob és a Budapest Táncszínház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.