Jordán Tamást váltja a színház élén

Alföldi Róbert a Nemzeti Színház főigazgatója

Ma nevezi ki hivatalosan a Nemzeti Színház főigazgatójává Alföldi Róbertet az oktatási és kulturális miniszter. Alföldi Róbert Jordán Tamást váltja a színház élén, megbízatása öt évre szól.

2008.07.01 07:03MTI

Hiller István oktatási és kulturális miniszter tavaly december végén jelentette be, hogy a pályázatokat elbíráló bizottság javaslata alapján és a Nemzeti Vagyonkezelő Tanács jóváhagyásával Alföldi Róbertet nevezi ki a Nemzeti Színház Zrt. új vezérigazgatójának július 1-től. Jordán Tamás kinevezését korábban június 30-ig meghosszabbították, így a két vezető az évad végéig együtt dolgozott. Alföldi Róbert készítette az új évad műsortervét és a társulat tagjainak szerződtetését is ő végezte.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.