Tánc, zene, vígjáték

Skanzen Amfiteátrum - kezdetét veszi a hetedik évad

A Skanzen Amfiteátrumban 2001-ben elindított nyári kultúrális programsorozat idén immár a hetedik évadba lépett. Négy héten keresztül minden szerdán és pénteken népszerű együttesek és színi társulatok előadása látható az ókori színházak hangulatát idéző színpadon.

2008.06.25 17:39ma.hu

A tegnapi időjárásra való tekintettel a Skanzen Amfiteátrum 2008-as évadja ma indul el a 4 for Dance társulat előadásával. A tegnapra megváltott jegyek mára is érvényesek!

Az idei szezon különlegessége, hogy a szervezők a műsorstruktúra összeállítása során gondoltak a különböző korosztályú látogatókra. A fiatalok és felnőttek vltozatos stílusú koncertek, illetve két könnyed nyári színielődás között válogathatnak, míg a gyermekek és fiatalabbak számára főleg a Bogármese és a Ghymes koncert nyújt élményt.

A helyszín egyediségét a Szabadtéri Néprajzi Múzeum sajátos, a tiszta magyar múltat idéző atmoszférája, a nyugalom és a csend, a környezet szépsége adja. Az előadások alaphangulatát a természet lakói - tücskök, békák és madarak - alapozzák meg nem mindennapi élményt nyújtva a nézőknek.

A 2008-as évad előadásai:
2008. június 25. - 4 For Dance Táncshow
2008. július 2. - Bogármese, táncjáték 2 felvonásban
2008. július 4. - Ghymes koncert
2008. július 11. - Váradi Roma Café
2008. július 16. - Szókimondó asszonyság - vígjáték
2008. július 22. - Acélmagnóliák - romantikus vígjáték
2008. július 25. - Adagio koncert

Részletek: www.skanzen.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.