Kitüntetés

A tyúkketrec lidércállóvá tétele - a legidétlenebb könyvcím idén

A tyúkketrec lidércállóvá tétele lett idén a legidétlenebb könyvcím a zsűri, nevezetesen az internetező emberiség döntése alapján.

2013.03.23 12:26MTI

A könyv Reginald Bakeley tollából fogant, ő kapta a Diagram díjat. Az idén 35. alkalommal ítélték oda a kitüntetést, amelyet még 1978-ban alapítottak a Frankfurti Könyvvásáron. Az első győztes cím a következő volt: A meztelen egerekről folytatott második nemzetközi tanácskozás jegyzőkönyvei.

Visszatérve az idei bajnokra, A tyúkketrec lidércállóvá tétele az összes szavazat 38 százalékát kapta és egyebek közt olyan nagyágyúkat előzött meg, mint a Miként változtatták meg a világot a teáskanna-pulóverek? és az Észak-Amerika galambdúcai című könyv.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.