"Párizs ege alatt"

Francia sanzonest az Állatkertben

"Párizs ege alatt" - ezt a címet viseli az Orosz Zoltán Trió és Bardóczy Attila francia sanzonestje, amelyre e hét szerdán kerül sor a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

2008.06.24 16:38ma.hu

Francia sanzonesttel várja a zenebarátokat az Állatkert e hét szerdán, azaz június 25-én. Ezen az estén ugyanis az Orosz Zoltán Trió és Bardóczy Attila lépnek fel az Állatkert színpadán. A „Párizs ege alatt” címet viselő előadáson a legismertebb francia sanzonok csendülnek majd fel. Orosz Zoltán három alkalommal is megnyerte az országos harmonikaversenyt, felnőtt profi kategóriában.

1996-ban Bardóczy Attilával részt vettek a Nemzetközi Sanzonversenyen, ahol a legjobb külföldi előadóknak járó díjjal ismerték el tehetségüket. A koncerten Orosz Zoltán (harmonika) és Bardóczy Attila (ének) mellett fellép Ursu Gábor (gitár) és Pengő Csaba (bőgő) is. A sanzonest helyszíne a Fővárosi Állat- és Növénykert Japánkertje lesz. A koncertre érkező látogatók előtt 19 órakor nyitják meg az Állatkert kapuit. A koncert kezdéséig a Pálmaház és az Akvárium nyitva áll a koncertlátogató közönség számára, mi több, a Főkapu környékén és a Nagy-tó partján is lehet sétát tenni.

Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A koncert idején a Barlang étterem kerthelyiségében hideg-meleg ételkülönlegességeket kínálnak a koncertlátogatónak.

A koncertre (2900 Ft-os áron, illetve a prémium helyekre 600 forintos felárral) a helyszínen, azaz a Fővárosi Állat- és Növénykertben, valamint az ismert jegyirodákban válthatók jegyek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.