Hihetetlen feltámadás!

Kurt Cobain filmet rendez!

Kurt Cobain filmet rendez! A képtelen hír igazságalapja, hogy a Stuck in the sound frontembere, JRF úgy véli: élete egy film, melynek direktora a mai napig is a Nirvana tragikusan elhunyt frontembere.

2008.06.09 13:17ma.hu

A mozi következő jelenetét ráadásul Budapesten forgatják: az indie banda kizárólag a PEP! parti kedvéjért szakította meg új lemezének stúdiómunkálatait Párizsban. 

Bár a banda egy koszos kis garázsból indult útnak, egy francia tehetségkutató versenynek köszönhetően az elmúlt egy évben a legrangosabb fesztiválokon fűtötték a hangulatot és őrjítették meg a közönséget. 

A Toyboy című dal a tévéműsor válogatáslemezére felkerülve azonnal hatalmas sláger lett Franciaországban, annak ellenére, hogy a Stuck in the Sound kizárólag angol nyelven énekel. A vadulós-pörgős nóta világhódító útnak indult, a nemzetközi chartok élmezőnyébe lépve pedig már hazánkban is a dj-k új kedvence. 

A dalhoz készült klipet már az MTV is pörgeti, a srácok MySpace oldalán pedig több látogató fordul meg naponta, mint a Smashing Pumpkins vagy a Pixies site-ján. „Most készítjük az új lemezünket, amelynek stúdiómunkálatait kizárólag a PEP! parti miatt szakítottuk meg. Ha kész van a cucc, óriási európai és amerikai turnéra indulunk.” Az új albumból elsőként a budapesti közönség kap ízelítőt. És hogy mire számíthatunk? „Az összes hangszert egyszerre rögzítjük. ” – feleli JRF. – „Gyakorlatilag csapunk egy nagy, élő bulit a stúdióban. A hangzás forró lesz, és édes.” Mi pedig alig várjuk, hogy beleragadjunk! A csapat június 28-án a PEP! magazin nyári számának megjelenése alkalmából rendezett partin lép fel. 

„Az A38 hajó igazi parti-multiplexszé válik erre az éjszakára, hiszen a francia négyes előtt fellép a Hangmás zenekar, a Mizantróp és a Spaceship, a hajnalig tartó pörgésről pedig a Tesco Disco dj-i gondoskodnak majd, míg az emeleten a szokásos Lollipop-őrület fokozza a hangulatot. Ráadásul itt lehet majd elsőként hozzájutni a PEP! legfrissebb számához, amelyet minden parti-arc ajándékba kap.” – árulta el Steiner Kristóf, a PEP! magazin felelős szerkesztője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.