Díjtalan a belépés

Jótékonysági gitárest Kőbányán

Jótékonysági gitárestet ad György István, Kőbánya fideszes országgyűlési képviselője, városüzemeltetési főpolgármester-helyettes pénteken.

2012.12.08 21:44MTI

A Kőbányai Gyermek- és Ifjúsági Szabadidő Központban (KÖSZI) a politikus magyar slágereket visz színpadra a Póka Egon Experience-szel, s egy-egy dalra társul hozzá Révész Máriusz és Kucsák László országgyűlési képviselő is.

A rendezvényre díjtalan a belépés, az összegyűlt pénzt pedig egy 11 éves lány veseátültetésére és egy fiatal, szklerózis multiplexben szenvedő anyuka megsegítésére fordítják és további nehéz helyzetben lévő kőbányai családokat támogatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.