A Vörösmarty téren

A budapesti karácsonyi vásár pénteken nyit

Zsűrizett kézműves termékekkel, gasztronómiai különlegességekkel, színpadi fellépésekkel várja vendégeit péntektől a 14. Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren.

2012.11.15 11:23MTI

Összesen 122 árusítóhelyet és látványműhelyt alakítanak ki a rendezvény helyszínén, a vásári finomságok mellett a magyarországi ünnepi szokásoknak megfelelő fogások is megkóstolhatók, így például halételek, töltött káposzta és libamáj.
   
Idén két színpad fellépői szórakoztatják a közönséget: énekmondók, nép-, dzsessz-, utca- és világzenészek. A programot táncház és bábszínházi előadások is színesítik. A vásár díszvendége Kalocsa városa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.