Jubilál a rendezvény

Félsziget - Fél ár

Féláron kínálnak jegyeket a marosvásárhelyi Félsziget fesztivál szervezői, akik ezzel a gesztussal akarnak kedveskedni a jubileumi, tízedik rendezvény apropóján.

2012.05.15 15:59MTI

A magyarországi Sziget Kulturális Szervezőiroda portfóliójába tartozó erdélyi fesztivált augusztus 23-26. között tartják, a belépők augusztusig válthatók ki kedvezményes áron - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.
   
"A Félsziget fesztivál tízedik kiadását együtt szeretnénk ünnepelni azokkal, akikkel az elmúlt években együtt buliztunk Erdély legnagyobb rendezvényén. Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenki számára hozzáférhető jegyárakat szabunk" - nyilatkozta Bodor László fesztiváligazgató.
   
Mint kifejtette, az olcsóbb jegyek nem jelentik azt, hogy a fesztivál színvonala is csökken, hiszen idén is változatos programot terveznek a több nemzetközi sztárt, valamint romániai és magyarországi előadókat egyaránt felvonultató fesztiválon.
   
Idén több visszatérő fellépője lesz a Félszigetnek, például a német André Tanneberger, vagyis ATB, a népszerű trance-előadó, aki korábban kétszer is megtöltötte a fesztivál Arénáját táncoló rajongókkal. A német Josh Gallahan fellépése szintén a fesztivál elektronikus zenei programját erősíti.
   
Visszatér a fesztiválra a francia Babylon Circus: a tíztagú reggae-ska együttes fellépése a 2010-es Félsziget egyik csúcspontja volt. Németországból a Rotfront együttes is érkezik Wahorn Simonnal, a nemzetközi underground színtér egyik kultzenekarának számító brit New Model Army szintén a Félsziget vendége lesz.
   
A szervezők a magyar zenekarok közül eddig a Compact Discót jelentették be, amely az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli Magyarországot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.