Becsületbeli ügy

Bebukott a John Carter, lemondott a Disney filmstúdió főnöke

Lemondott Rich Ross, a Disney filmstúdió főnöke: a lépésre egy hónappal a John Carter című film gigantikus bukása után szánta rá magát.

2012.04.20 23:16MTI

Ross, aki két és fél évvel ezelőtt vette át a stúdió irányítását Dick Cooktól, pénteken a munkatársainak küldött feljegyzésében azt írta: úgy érzi, már nem neki való a Walt Disney filmstúdió vezetése.

A Disney kétszáz millió dolláros veszteséget könyvelhetett el a John Carter című sci-fi bukásával. Az Edgar Rice Burroughs író Mars-regénysorozata nyomán született filmre ugyanis a kutya sem volt kíváncsi. Pedig a stúdió korábban arra számított, hogy több folytatás is készülhet a produkcióhoz.

A Disney nem nevezte meg Ross utódát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.