Generation 1992

Kreativitási versenyt hirdet az Európai Bizottság

Kreativitási versenyt hirdetett minden húszéves európainak az unió huszonhét tagállamában az Európai Bizottság Generation 1992 címmel.

2012.04.11 18:38MTI

A résztvevők tollal, ecsettel, fényképezőgéppel, számítógéppel, táblagéppel vagy mobiltelefonnal fejezhetik ki véleményüket, tapasztalataikat, elvárásaikat az egységes európai piacról, oktatásról, állampolgárságról, álláslehetőségekről, vállalkozásokról, kultúráról, szabadidőről, valamint a fogyasztás és a környezet kapcsolatáról.
   
Az egyes kategóriák győztesei négyhetes gyakorlaton vehetnek részt európai intézményekben, valamint nemzetközi vállalatoknál. Ezenkívül értékes nyereményeket: táblagépet, okostelefont, fényképezőgépet, MP3 lejátszót és utazási utalványokat is kiosztanak. A győztes pályamunkákat október 25-én hirdetek ki.
   
A Generation 1992 kreativitási versennyel kapcsolatos további információk a www.generation1992.eu weboldalon olvashatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.