Sidlovics Gábor az új tag

Cseresznye nélkül dübörög neki a tavaszi turnénak a Tankcsapda

A nemrég csatlakozott új gitárossal, Sidlovics Gáborral tavaszi turnéra indul a Tankcsapda; az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar idén egy DVD-vel kiegészített könyvet és egy új stúdióalbumot is kiad.

2012.03.27 13:10MTI

"Nemcsak zenét, akár szövegeket is írhat Sidlovics Gábor, aki a Zanzibárból érkezett. A tankcsapdás hangzás megmarad, de az új tag biztosan alakít rajtunk, hiszen csatlakozásával bennünk is új energiák szabadultak fel" - mondta Lukács László, a debreceni csapat énekes-basszusgitárosa a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Április 5-én Gödöllőn indul az együttes 13 állomásos tavaszi turnéja, amelynek részeként 19-én az új helyre költözött Zöld Pardonban a nyitás nulladik napi rendezvényén is játszanak. A Tankcsapda májusra a zenekarról szóló - DVD-vel kiegészített - könyvet, októberre új stúdiólemezt ígér.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.