Interaktív kalandozás a sötétben

Bekötött szemmel randizik Stohl, Kokó és a Pa-dö-dő!

Bekötött szemmel randevúznak neves előadóművészek - többek között Horgas Eszter, a Pa-Dö-Dö tagjai, Stohl András, Novák Péter, Kovács "Kokó" István - az Anna kávézó teraszán holnap délelőtt...

2008.05.05 18:30ma.hu

A nemrég nyílt "Árny alatt - Interaktív kalandozás a sötétben" című kiállítás kapcsán különleges akció szerveződik.

Május 6-án, kedden, 10.45-kor neves előadóművészek - Horgas Eszter, a Pa-Dö-Dö tagjai, Stohl András, Novák Péter, Kovács "Kokó" István, Détár Ferenc és Siklósi Gábor (a mentősök, akik a 2 éves kislányt, Alízkát szolgálaton kívül mentették meg) randevúznak az Anna kávézó teraszán (V. Váci utca 5.).

Itt bekötik a szemüket, s vakként élik meg az elkövetkező perceket: együtt átsétálnak a Vörösmarty-téren, beülnek a Gerbaud-ba, rendelnek, fogyasztanak és fizetnek.

Az akció, akárcsak a kiállítás, a vakok és a látók világát igyekszik közelíteni egymáshoz, látó embereket hoznak olyan helyzetekbe, melyeken keresztül megtapasztalhatják a mindennapi élet vakokkal szemben támasztott követelményeit, nehézségeit, esetleg annak örömeit is. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.