Boom Bap

Csütörtökönként igazi rap költözik a Blogba

Az 1992-es év meghatározó fordulatot hozott a rapzene történetében. A leginkább New York és vonzáskörzetében tevékeny ütemgyárosok újraértelmezett minimalizált jazz és funk mintákból klasszikus Boom Bap alapokra építkezve egy meghatározóan sötétebb hardcore zenei világot hoztak létre.

2012.03.20 11:38ma.hu

Az mc-k rímtechnikája hangsúlyban és rímképletekben olyanmértékben reformálódott, hogy kikerülhetetlen volt egy újabb korszak kezdetét venni, megszületett az: Underground  Hiphop!

„Az eltelt 20 év több generációt nevelt már -azóta-ki magából, de az igazi hardcore hiphop (ami soha nem hal meg!) napjainkban isaktív követői életben tartják az eredeti "hagyományőrző" rapkultúráját.” – nyilatkozta a házigazda.

Csütörtökönként hétről-hétre követhetjük ezenkorszak evolúcióját tengernyi bakelit képviseletében a '90-es évekbeli hiphoppartyk meghatározó alakjának: GYÖREMIX! hiteles tolmácsolásában.

BOOMBAP BUDAPEST...ORIGINAL RAP!

Minden csütörtökön
Blog Music Club Klub
TŰZOLTÓ U. 22.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.