Egy látványos broadway musical

A Vörös Pimpernel - ősbemutató a Margitszigeten!

A Budapesti Nyári Fesztivál közel 100 produkciójának kínálatából kiemelkedő ősbemutató A Vörös Pimpernel musical. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású szabadtéri bemutatója kosztümös, látványos előadás, történelmi hangulatban!

2008.05.05 12:54ma.hu

Frank Wildhorn- Nan Knighton- Valla Attila- Molnár László: A Vörös Pimpernel musicalének a címszerepét Csengeri Attila és Bot Gábor alakítja kettőzött szereposztásban, a női főszerepben, Marguerite St. Justként Koós Rékát, Marie Grosholtzként Gombos Juditot, Chauvelin szerepében az előadás rendezőjét, Molnár Lászlót láthatja a Szabadtéri Színpad közönsége júliusban.

A Vörös Pimpernel, köszönhetően a kalandokban bővelkedő, szellemes, és ironikus regénynek, és a belőle készült filmnek világhírű musicallé vált, Magyarországon 2008. nyarán lesz látható először.

Balázs Péter igazgató kezet fog Csengeri Attilával a darab főszereplőjével, háttérben látható Molnár László a darab rendezője illetve egyik szereplője!

A történet a francia forradalom idején játszódik, valós szereplőkön és eseményeken alapuló, történelmi témát dolgoz fel. A produkció alkotói nagy várakozással tekintenek a nyár legizgalmasabb ősbemutatója elé.

Látványos díszletek, izgalmas, korhű jelmezek, és lenyűgöző színészi játék várja a közönséget. A darab Magyarországi ősbemutatója a szolnoki Szigligeti Színház vendégjátékaként július 25-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, további előadások július 26. és 27-én várhatók, októbertől pedig a Szolnoki Szigligeti Színházban játsszák tovább az előadást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.