Támogatás, szolidaritás

"A hősök itt dolgoznak": frontharcosokat alkalmaz a Disney

Mintegy ezer frontról visszatérő amerikai katonának kínál állást a Walt Disney a következő három évben.

2012.03.15 08:12MTI

A részvényesek közgyűlésén bemutatott, "A hősök itt dolgoznak" elnevezésű program keretében a Disney finanszírozni fog nonprofit szervezeteket is, amelyek továbbképzést és szociális szolgáltatásokat biztosítanak a volt frontharcosok számára.

A bejelentést akkor tették, amikor számos katona készül visszatérni az Egyesült Államokba, egyebek között a bejelentett afganisztáni csapatkivonás révén.

"Míg katonák és katonanők új nemzedéke készül visszatérni a civil életbe, növeljük támogatásunkat és szolidaritásunkat a modern idők hőseivel" – jelentette ki Bob Iger, a Disney elnöke.

Az állásokat a konzorcium összes üzletágában osztják el: a televíziós csatornáknál, származékos termékeknél, stúdiókban és Disneylandekben – mondta el Bob Iger. A cég ezen kívül nemzeti kampányt indít, hogy meggyőzze a többi amerikai vállalatot is, kövessék a példáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.