Jubileumi fellépésen a Princess együttes

Virtuóz hercegnők látogatnak Miskolcra

A csodaszép hölgyek már 10 éve vannak együtt, ez idő alatt szó szerint jóban-rosszban kitartottak egymás mellett a közönség legnagyobb örömére. Ennek a jubileumnak az ünneplésére indítottak koncertsorozatot, amelynek következő állomása Miskolc lesz.

2012.02.20 16:29JT Press

Brahms Magyar táncai, Kánkán, Tere-fere polka, Monti Csárdása, Viva Espana, Por una Cabeza, valamint Mozart Figaro házassága – ez csupán néhány gyöngyszem a szinte minden Princess-koncerten felcsendülő crossover-kavalkádból. A mostani rendezvényen ráadásként hallhatjuk Bach D-moll Toccata és Fúgáját, vagy éppen a Nápolyi Mix című összeállítást is.

Fotó: JT Press


Tíz évvel ezelőtt pillanatok alatt robbant be hazánk zenei életébe a három gyönyörű lányból álló fantasztikus vonós trió. A jubileumi koncert idén Miskolc városában folytatódik, nem beszélve arról, hogy a Princess egyik tagja, Sándor Kriszta a Zeneművészeti Egyetemen diplomázott, így szinte otthonosan mozognak a környéken.

Az együttes rendszeresen oszt meg posztokat a Princess Facebook-oldalán. A miskolci koncerttel még korántsem ér véget a jubileumi ünnep: a lányok tele vannak tervekkel a jövőt illetően: elárulták, hogy a közeljövőben szeretnének egy „unplugged” koncertet is.

Időpont: 2012. március 7. (szerda), 19 óra
Helyszín: Miskolc, Művészetek Háza (Rákóczi utca 5.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.