A számok nem hazudnak

Hévíz már papíron is üdülőparadicsom lett

A múlt évben átlépte az egymilliót a vendégéjszakák száma Hévízen, ahol az elmúlt tíz év átlagában 10-15 százalékkal növekedett a turisták által eltöltött idő hossza, a legnagyobb mértékben az oroszok jelenléte erősödött a fürdővárosban - közölte sajtótájékoztatón csütörtökön a város polgármestere.

2012.01.26 09:32MTI

Papp Gábor a 2011-es év eredményeit összesítve elmondta: a 2009-ben még 727 ezres vendégéjszaka számot 2010-re közel 999 ezerre növelték, tavaly pedig 1 millió 51 ezerre emelkedett. 

A vidéki települések közül ezzel a leglátogatottabb város lett Hévíz, ahol a legkisebbtől a legnagyobb szolgáltatóig megvalósított "valódi szakmai összefogásnak" is köszönhető a kedvező változás - összegezte a városvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.