Németországban hódít a verbunk-punk

Csürdöngölő pogótól omlik be a Kobuci

Németországi turnéra indul a hazai punk-folk-ska alapvetése, a Bohemian Betyars. Azért az itthoni közönség sem marad verbunk-punk nélkül: január 28-án a Kobuci klubban indul a csűrdöngölő pogó.

2012.01.26 08:37ma.hu

A Bohemian Betyars zenekar 2009 hajnalán alakult, amikor még a macskák is aludtak. Az énekes és a villanygitáros egy borozással és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után, az árokparton muzsikálva találta ki, hogy együtt fognak zenélni…
 
Így kezdődött, s azóta már a hazai klubélet egyik ünnepelt fellépője a zenekar, sikerrel mutatkozott be az itthoni nagyfesztiválokon, egy kiváló nagylemezt is készített és komoly rajongótábort szerzett magának külföldön is. Most újabb nagylemezére készül a csapat, de a munkálatokat egy rövid időre megszakítják egy németországi turné erejéig, amikor is a Sexto Sol nevű latin ska punk zenét toló bandával lépnek fel február 3-án Berlinben, 4-én Dannenbergben, 5-én pedig Rostockban.
 
Előtte pedig a Kobuci klubban január 28-án.
 
A Kobuci kert programja: 
20:00 - Bohemian Betyars

 22:00 - DJ Eszti



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.