She Smells So Nice

Teljesen ismeretlen The Doors-dal duruzsol a Facebookon

A Facebook közösségi portálon már hallható a The Doors egy eddig ismeretlen dala, a She Smells So Nice, amely az együttes L.A. Woman című lemezéhez készült.

2012.01.09 19:36MTI

Az album negyven éve jelent meg, ebből az alkalomból most új köntösben adják ki: több ráadásdal is szerepel rajta. A duplalemez január 20-án kerül a boltok polcaira - közölte hétfőn a Warner.

A korábban ismeretlen She Smells So Nice hétfőn délután óta hallgatható meg a Facebookon, a rajongók Ray Manzarek billentyűs, Robby Krieger gitáros, John Densmore dobos és a frontember Jim Morrison játékát, hangját hallhatják. A felvétel eddig "mélyen elásva hevert" a The Doors archívumában - tudatta a lemezkiadó.

Az L.A. Woman: 40th Anniversary Edition című album a teljes eredeti lemezt és egy másodikat is tartalmaz. Utóbbin szerepel a She Smells So Nice és további nyolc dal eddig még nem hallott változata. Negyven évvel ezelőtt a lemez a hattyúdalt jelentette az együttesnek, megjelenése után néhány hónappal halt meg Jim Morrison Párizsban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.