Mocsok mindenütt

Borzalmas olajorgiával indítják útnak az amcsi Tetovált Lányt

David Fincher megmutatja, hol terem a durva főcím.

2012.01.09 19:09ma.hu

Felkerült a netre David Fincher amerikai rendező The Girl with the Dragon Tattoo (magyar keresztségben: A Tetovált Lány) című filmjének első pár perce. Ha komoly témához komoly színek, akkor nőket durván megkínzó elmebetegek után nyomozó, meglehetősen szokatlan pároshoz bőrszerkókra fröcsögő olajos szennymocsok; rendezőnk még arra is figyelt, hogy ha már feldolgozást készít (Stieg Larsson bestsellerének elkészült már a svéd változata is), akkor a főcím zenei témája is legyen remake (a Led Zeppelin Immigrant Song című nótáját az a Trent Reznor dolgozta át - minden bizonnyal egy rozsdás-koszos masinákkal teli konzervgyárban - aki már a Hetedik muzsikájáért is felelt anno.). Körülbelül ilyen lenne, ha egy bőrfetisiszta félbolond James Bond főcímet rendezne - épp ezért illik meghökkentő módon az eltünt kislány után kajtató gazdasági újságíró (Daniel Craig), és a hallgatag, de kőkemény hackercsaj (Rooney Mara) történetéhez.

Minket kilóra megvettek - alig várjuk a január 19.-i hazai bemutatót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.