A legfontosabb helyszínek között jár

"Művészeti" vaporettón csoroghat a jónép Velencében

"Művészeti" vaporetto szállítja Velencében a város kulturális szempontból legfontosabb helyszínei között az utasokat a jövő évtől.

2011.12.29 19:17MTI

A kezdeményezés célja, hogy növeljék a világhírű város kulturális turizmusát - fogalmazott Giorgio Orsoni polgármester.

Az új vaporetto járat 2012. április 25-én kezdi szállítani az utasokat, akik a Santa Lucia pályaudvarnál szállhatnak fel, hogy eljussanak a San Giorgio Maggiore-szigetre. A vízitaxi nyolc helyen áll meg.

A vízi járművel 60 ember szállítására alkalmasak és reggel 9, illetve este 8 között állnak az utasok rendelkezésére, félóránkénti indulással. A biennále idején a hajók az Arsenalénél és a Giardininál is megállnak.

A jegyek mellé kuponokat is kapnak az utasok, ezeket a múzeumi belépők vásárlásánál válthatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.