Kiscsillag lemezbemutató koncert a Barba Negrában

"Bitang rakenroll" világítja be a budapesti éjszakát

December 10-én mutatja be a fővárosi közönségnek legújabb nagylemezét a Kiscsillag. "Egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert lesz a szombati".

2011.12.07 17:56ma.hu


Budapesti állomásához érkezett a Kiscsillag országos lemezbemutató turnéja. A zenekar december 10-én, szombaton, a Barba Negra Music Clubban mutatja be a novemberben megjelent, Néniket a bácsiknak! című új nagylemezét.

Az eddigi lemezbemutató koncertekhez hasonlóan Lovasi Andrásék ezúttal is hazai klubkoncertekre nem jellemző díszlettel, dramaturgiailag felépített műsorral lépnek színpadra, amit Lévai Balázs, a Dob+Basszus házigazdája rendez, ám ez alkalommal még több meglepetésre számíthat a közönség. Néhány dalt például ígéretük szerint eddig sosem hallott változatban fognak előadni Budapesten.

"A Kiscsillag decens, cool pasikból álló banda, akik hihetetlen energiával tolják a rock'n'rollt a színpadon. Ennek szellemében építettük fel a koncertprogramot: az ősrobbanástól elegánsan haladunk az eksztázis felé.” – mondja Lévai Balázs.

„Nincs lötyögés, felesleges dumálás, a dalokat próbáljuk minél jobb helyzetbe hozni. Van néhány meglepetés is a programban, amelyek dramaturgiailag fontos pontokra kerültek. A látványvilág pedig szolid, de karakteres, jól illeszkedik a Kiscsillag tesztoszterontól átitatott örömzenéjéhez. A végeredmény: egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert."

A rendhagyó lemezbemutató keretében fellép a dallamos punk rockot játszó Bankrupt, illetve a HEKK kamarakórus is, melynek megalapítását bevallottan a 2005 tavaszán alakult Kiscsillag ihlette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.