10 év szünet

Ismét Boom Boom-koncert a Gödörben

A fővárosi Gödör Klubban szombaton újra fellép a csaknem tízéves szünet után idén tavasszal visszatért blues-rock supergroup, a Boom Boom, Tátrai Tibor és Jamie Winchester formációja.

2011.12.02 09:44MTI

A zenekar 1998 végén alakult és 2002 szeptemberéig volt aktív; idén májusban egy teltházas koncerttel tért vissza, szintén a Gödör Klubban.

A zenekarban a Boom Boom-ot annak idején életre hívó Szappanos György basszusgitáros (Babos Band, Tátrai Band, Háború), Tátrai Tibor gitáros (Tűzkerék, Skorpió, Tátrai Band), Jamie Winchester gitáros-énekes (Jamie-Robi duó, Baba Yaga), Mohai Tamás gitáros (Faxni, KFT, Háború, Tomistars) és Borlai Gergő dobos (Grencsó Kollektíva, Makám, In Line, Babos Band, Kaltenecker Trio) játszik.

Az együttes gyorsan komoly hírnevet szerzett a hazai rhythm & blues és blues-rock rajongók között, európai színvonalú, lebilincselő előadásmódjukkal, kiemelhető hangszeres játékukkal a szakma és a kritikusok elismerését is kivívták maguknak.

Bár Intergalactic Megahello címmel az ezredfordulón megjelent egy saját dalokat tartalmazó lemezük, a supergroup műsorának gerincét ma is az egyedi ízű, sajátos feldolgozások alkotják. A Boom Boom az elmúlt fél évben a nagyobb budapesti klubok mellett vidéken is több nagy sikerű koncerteket adott. A közönség szombaton idén utoljára láthatja őket koncertezni. A Gödör-beli fellépésen a Vadvirágok Blues Band lesz az előzenekar - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.