Alig tette ki a lábátberlusc

Berlusconi beénekelné magát a szívekbe

Alig tette ki a lábát a kormányfői hivatalból, Silvio Berlusconi új CD-vel éleszti fel zenei karrierjét.

2011.11.22 19:09MTI

A dúsgazdag médiamogul és háromszor megválasztott miniszterelnök a kedden megjelent zenei albumot ismét régi alkotótársa, Mariano Apicella közreműködésével készítette el.

A True Love című lemezen Berlusconi most nem énekel, de mind a 11 számot társszerzőként jegyzi. Az albumon - amely a volt kormányfő és a nápolyi énekes-gitáros immár negyedik közös zenei vállalkozása - szerelemes dalok és dzsesszes hangzású számok is szerepelnek. A lemez anyaga az utóbbi két évben született - nyilatkozta Apicella a CNN televízióban.

Mint mondta: amikor elkészül egy-egy dal zenéjével, átadja Berlusconinak, aki a szövegeket írja. A politikus egyik kedvence a Ma se ti perdo (Ha elveszítelek) című lassú szambaritmusú szám erről az albumról - árulta el.

Az olasz adósságválságba belebukott Berlusconi november 12-én távozott hivatalából. A kétszer nősült volt kormányfő ellen zavaros nőügyeivel kapcsolatban bírósági eljárás folyik Milánóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.