Zöld utat kapott a forgatás a Warner stúdióban

Jövőre kezdik toborozni a Lego-film szereplőit

Elkezdődhet a munka a régóta tervezett Lego-filmen, amelynek megjelentetését a Warner stúdió 2014-re tervezi.

2011.11.19 13:52MTI

A produkció az animációt ötvözi majd a játékfilmmel. A filmet a Phil Lord-Christopher Miller amerikai író- és rendezőpáros készíti, akik korábban a Derült égből fasírt című animációjukkal arattak sikert - adta hírül a BBC online.
   
A szereplőket jövőre kezdik toborozni, az animációval pedig egy ausztrál céget bíznak meg. A forgatókönyvről az alkotók csupán annyit árultak el, hogy a film világa nagyjából teljesen Lego-kockákból fog felépülni, a helyszínek pedig igen változatosak lesznek térben és időben. Egyes jelenetek a középkorban játszódnak, készül városi környezet és a szereplők az űrbe is kijutnak
   
A színes, egymásba illeszkedő építőelemek gyártása 1949-ben kezdődött Dániában, az első Legoland 1968-ban nyílt meg - emlékeztetett a bbc.co.uk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.