Műtét vár Keith Urbanra

Polip ragadta torkon a countryénekest

Torokműtét vár novemberben Keith Urban amerikai country énekesre, a zenész kénytelen lemondani számos fellépését a beavatkozás miatt.

2011.11.05 16:59MTI

A 44 éves ausztrál előadó hangszálain polipot fedeztek fel, ezt fogják eltávolítani. A gyógyulási folyamat megköveteli a művésztől hangközpontjának teljes pihentetését, így kénytelen lesz számos előadását lemondani.
   
Az énekes a műtétig csak olyan fellépéseket vállal, amelyeken mindössze egy dalt énekel, All For The Hall című, a country zene hírességek csarnokáért rendezett jótékonysági koncertjét pedig elhalasztotta.
   
Urban - aki az Oscar-díjas Nicole Kidman színésznő férje - idén két jelölést kapott a Country Music Awards-on, a legjobb előadóművész és férfi énekes kategóriában. A díjátadót novemberben rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.