"Nekem is van géppisztolyom"

Jipikájé: Magyarországon lesz a legdrágább a halál

Bruce Willis nálunk akciózik: hosszú vajúdás után végül kisült, merre forog a legújabb Die Hard mozi.

2011.10.21 07:53ma.hu

Három hónapot akart a stáb Csehországban tölteni, ehelyett hozzánk repül rendet tenni John McClane. A legendás "szőröstalpú ír" legújabb kalandja állítólag holmi anyagi vitákból kifolyólag forog nálunk: a cseh állam ugyanis egyelőre nem tudta volna a beígért állami támogatásokat az éves költségvetés elfogadásáig garantálni.

A Good Day to Die Hard címmel 2013. február 14-én a filmszínházakba kerülő akciósorozat ötödik epizódjában Magyarország az előzetes hírek alapján Oroszországot alakítja majd - szóval senki se lepődjön meg, ha valahol, valamerre mifelénk egy kopasz, koszos atlétatrikós, meglepően willises figura rohan majd felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.