Space is called: LUNICE

A naprakész űrelektronika a Dunára megy

A lehető legaktuálisabb zenei őrület a kortárs kísérleti elektronika legtehetségesebb mérnökeitől - a helyszín az A38!

2011.09.29 14:56ma.hu

Alig egy éve, hogy a montreali Lunice gőzerővel tört be az európai klubszcénába. A breaktáncos és hip hop producer, youtube videóinak köszönhetően mára már komoly rajongótáborral büszkélkedhet. Szettjeit egyedi színpadi performanszok kísérik, zenéjét pedig egyértelműen az újító és előrehaladó jelzőkkel kell illetnünk. Debütáló lemeze a skót Lucky Me kiadó gondozásában jelent meg 2010-ben, amit egy hihetetlenül sikeres fellépés követett a Sonar fesztiválon.

Azóta a 23 éves Lunite, aki szakmai tanácsadói között tudhatja Autechre-t, Dilla-t és Ed Bangert, jogosan érdemelte ki magának a legígéretesebb elektrozenei újonc titulusát. Remixei olyan jeles kiadóknál láttak napvilágot, mint a Mad Decent, XL Recordings, Young Turks, Big Dada és Top Billin’.

SPACE IS CALLED: Lunice (CAN), Coco Bryce (NL), Cadik & Mango, Talib, Frankakoskas
2011. október 6., csütörtök 23h
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő
Elővétel: 2000 Ft., a fellépés napján: 2500 Ft.
Jegyek vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), bármelyik ismert jegyirodában, illetve az A38 Hajón.

A holland származású Coco Bryce a lazerbass szcéna európai ágazatának egyik fő képviselője.

Zenéjében organikusan fuzionálja a bastard hip-hopot, a glitchet, a crunkot és a dubstepet. Saját kiadójának, az MYOR recordsnak köszönhetően jelentek meg többek között Slugabed, KRSUR és Slow Hand Motem legújabb alkotásai.

Coco Bryce zenei érdemeit többen az Irvine Welsh regénye alapján készült The Acid House című film címadó mixéről is ismerhetik.


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.