Élőben közvetíti a magyar MTV

Mike Myers lesz a műsorvezetője az MTV Movie Awardsnak

Nagy zöld ogre, önjelölt rocksztár, nemzetközi titkosügynök, jövendő szerelemguru, most pedig a 2008-as MTV Movie Awards házigazdája.

2008.04.11 19:28ma.hu

Myers már másodszor vállalja az alternatív díjkiosztó show házigazdájának szerepét. Ahogy már előzőleg bejelentették, a 2008-as MTV MOVIE AWARDS executive producere az Emmy-díjas Mark Burnett lesz. A legendás arany popcorn díjakat idén olyan különleges kategóriákban osztják, mint „A legjobb csók”, „A legjobb negatív hős” és „A legjobb komikus alakítás”, így biztos, hogy a 2008-as MTV MOVIE AWARDS valóban egyedülálló élményeket tartogat a nézők számára.
 
Az utóbbi másfél évben, amíg A szerelemguru-t forgattuk, olyan jól szórakoztam, mint még soha. Most pedig izgalommal várom, hogy Judy McGrath-tel, Van Tofflerrel és Mark Burnett-tel dolgozhassak együtt” – mondja Mike Myers. „Az MTV Movie Awards házigazdájának lenni olyan, mint egy igazi parti, csak itt nem kell sörért rohangálni anyu kisteherautójával; mi Will Smith négyszintes lakókocsijából hozzuk a sört." 

Amikor Mike Myers legutóbb az MTV Movie Awards házigazdája volt, elkápráztatott minket „Lord of the dance” előadásával és hihetetlen zenei produkcióival” – mondja Van Toffler, az MTV Networks Zenék, Logók és Filmek Csoportjának elnöke. „Mindig képes egy olyan karaktert kitalálni, amely ikonná válik, és örökre megragad az MTV nézőinek emlékezetében. Egészen biztos, hogy A szerelemguru is egy újabb ilyen kulturális hullámot fog elindítani, így örömmel várjuk vissza Mike-ot a rendezvény házigazdájaként.” 

A nagyszámú celeb által is látogatott MTV-rendezvény szemtelen „főhajtás” a hagyományos díjkiosztók előtt, amelyek az év legjobb filmjeit, zeneszámait és egyéb produkcióit tüntetik ki. Itt az okosan felépített, egyedi filmparódiákat, a Will Ferrell- és Sacha Baron Cohen-stílusú szexis jeleneteket, illetve az olyan botrányos beszédeket díjazzák, mint Mike Myers ódája Austin Powershez, amelyet mojótól túlfűtött táncával is színesített. 

Az MTV Movie Awards már eddig is számos emlékezetes vagy éppen botrányos esemény helyszíne volt a díjkiosztók történetében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.