Jön a Szecska

Augusztus 20-án danászva fürdőzhetünk a Széchenyiben

Zenés éjszakai fürdőzéssel bővíti szolgáltatásainak körét a budapesti Széchenyi gyógyfürdő; a Szecska névre keresztelt programsorozat az augusztus 20-iki nemzeti ünnep estéjén indul.

2011.08.16 17:07ma.hu

"A Szecska elnevezés tisztelgés a budapesti fürdőkultúrát életben tartó generációk előtt, akik ezt a becenevet ragasztották a patinás fürdőre: ez az első alkalom, hogy bármilyen +hivatalos+ formában is Szecska néven működik a Széchenyi" - tájékoztatta az MTI-t kedden a Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt.

A közlemény szerint a színvonalra a Cinetrip rendezvénysorozat szervezőgárdája a biztosíték, az élő zenéért a budapesti partykultúra legkipróbáltabb DJ-i felelnek, akik mindig a közönség összetételére, hangulatára reflektáló eklektikus mixekkel fogják szórakoztatni a fürdőzőket.

Augusztus 20-án a tűzijáték után, 22.30-tól kezdődik a szabadtéri medencékben a 3.30-ig tartó zenés éjszakai fürdőzés, melyet a továbbiakban minden szombaton megrendez a Széchenyi gyógyfürdő. Jegyek a normál fürdőbelépő áráért kaphatók az interneten, valamint az intézmény pénztárában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.