Magyar lány a világ legfiatalabb könyvszerzője

Nemere István társszerzőjével világrekordot állított fel

Minden idők legtöbb kötetes magyar írója, Nemere István 484. könyve igazi kuriózum: társszerzője ugyanis egy négy éves kislány, Fischer Hanna Sára, aki a Guiness-rekordok könyvének adatai alapján a Nemerével közös kötetével minden idők legfiatalabb könyvszerzőjévé lett.

2008.04.07 18:33ma.hu

A könyv ötlete egyébként a Világóceán Kiadótól származik, amely eljuttatta Nemere Istvánhoz a kislány diktafonra mondott gondolatait, történeteit, ötleteit, a 64 éves író pedig ezek alapján írta meg meséjét, mely minden bizonnyal hamarosan az óvodások egyik kedvenc olvasmányává lesz. A könyv jelenleg csak korlátozott példányszámban kapható. 

Megrendelni a vilagocean@gmail.com e-mail címen lehet.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.